Woktafels

Het leukste van Oosters koken is natuurlijk het wokken van die heerlijke, pittige gerechten. Maar ook de kok in de Oosterse keuken kan nu passioneel koken en meer kookgenot beleven met de echte woktafels van Ovri. De grote krachtige branders zijn volledig vervaardigd van rvs. De woktafels zijn uitgerust met een speciaal ontworpen koel- en spoelsysteem. Hierdoor blijft het blad koel en worden gemorste ingrediënten direct weggespoeld.
   
De bediening van de gas- en waterkraan is aan de voorzijde van de tafel aangebracht. De waterkraan is boven elke soepbrander geplaatst. De gietijzeren wokring met een diameter van 28 cm heeft een brandervermogen van 27,5 KW.

Naast de wokbrander is ook een soepbrander met een diameter van 23cm en een vermogen van 9,2 KW leverbaar. Deze soepbrander is uitgerust met een vlak kookrooster voor gebruik van kookpannen.

De woktafels van Ovri zijn uitgevoerd met een roestvast stalen frame en zijn in twee modellen verkrijgbaar, namelijk als wandmodel (in 7 uitvoeringen) en als eilandmodel. Het bovenblad is extra dik en is ter versteviging ondersteund met gegalvaniseerde plaat. Dit maakt dat de woktafels ook nog een lange levensduur hebben.

 

 

 

Een klantspecifieke maatwerk uitvoering

Zoals alles maakt Ovri ook de woktafels op aanvraag specifiek naar wens van de klant.