Transferfriteuse


De transferfriteuses leveren niet alleen de beste afbakkwaliteit, maar ook de snelste doorlooptijden bij het afbakken van grote hoeveelheden frieten. Deze transferfriteuse heeft een efficiënte indeling en tevens zijn de nieuwste technologieën toegepast die zorgen voor een ergonomische en functionele werkomgeving. Een werkomgeving die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid en die meer rendement kan leveren voor de organisatie.

Mechanisch of automatisch hefsysteem
De transferfriteuse is leverbaar met een mechanisch hefsysteem of met een automatische hefsysteem van de frituurmanden. Deze ergonomisch verantwoorde hefsystemen zorgen er voor dat de manden niet meer getild hoeven te worden. De roestvrijstalen frituurmanden zijn verrijdbaar en voorzien van scharnierende bodemelementen welke openklappen om de afgebakken frieten in de opvangbakken te storten.

Vetbehandelingssysteem
Het optioneel verkrijgbare vetbehandelingssysteem maakt uw transferfriteuse tot een uiterst professioneel werkinstrument. Dit geïntegreerd systeem laat op een veilige, efficiënte en ergonomisch verantwoorde wijze olie of vet af, filtert en regenereert. Dit sterke systeem verlengt niet alleen de levensduur van olie en vet, maar garandeert tevens een kwaliteitsverbetering van het product, waardoor u fors bespaart op de exploitatiekosten. Bovendien zorgt het vetbehandelingssysteem voor een onmiskenbare tijdwinst en een verhoogde arbeidsveiligheid.

Transferfriteuses vindt u op luchthavens, in personeelskantines, pretparken, (zorg)instellingen en andere organisaties waarbij in korte tijd grote hoeveelheden gefrituurd moeten worden.