Productie

Ovri is producent van een indrukwekkende reeks producten zoals o.a. horeca apparatuur, werk- spoeltafels, laboratoria werkplekken en particuliere keukens.Uw wensen zijn vooraf haarfijn uitgetekend en ontworpen, na uw goedkeuring kan uw ontwerp in productie genomen worden. In de fabriek treft u ervaren vakmensen aan die met volledige inzet de beste kwaliteitsproducten voor u produceren.

Recent is het machinepark uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine. Deze heeft de ponsmachine vervangen en heeft ervoor gezorgd dat wij nu hele complexe vormen uit een plaat roestvast staal kunnen halen. De kwaliteit van de randafwerking wordt door deze machine verbeterd en biedt de mogelijkheid om te snijden in allerlei diktes tot 6 mm RVS en tot 10 mm staal, zonder een enkele braam. Hiermee hebben wij de nieuwste technologie in huis.

Doordat wij deze producties in eigen hand hebben, zijn wij niet afhankelijk van derden. Wij hechten immers evenveel belang aan kwaliteit, scherpe prijzen en levertijden als u zelf. Onze orderafdeling bewaakt het gehele logistieke traject van opdracht tot afwerking en oplevering. Wij willen onze klanten immers alleen op een plezierige manier verrassen.