Hakto bakwanden

Algemeen
Wie kent ze niet? De Hakto bakwanden en frituurovens. Ze zijn niet meer weg te denken uit cafetaria's, snackbars en verkoopwagens in Nederland, België en Duitsland. Het ontwerp is oerdegelijk en volledig beproefd. Frituurbakwanden moeten tegenwoordig heel wat in huis hebben. Ze moeten efficiënt zijn, maar ook betrouwbaar, veilig, mooi en absoluut probleemloos functioneren. Ze worden per slot van rekening ontworpen en ontwikkeld voor horecavakmensen die alle ins en outs kennen als het gaat om de snelle en hygiënische bereiding van bijvoorbeeld frites, snacks en fast-food. 

Uitvoeringen
De mogelijkheden zijn talrijk, dit is een bakwand die uitgevoerd kan worden met een hoge of lage afzuiging en kan branden op aardgas of propaan. Verder kan een vetfilterinstallatie worden ingebouwd en kan gekozen worden voor analoge temperatuurklokken of digitale displays. Voor het bakken zelf zijn er ronde frituurpotten, een grote of kleine visbakoven, bakplaat, bain-marie, kookcomfoor, neutraal werkdeel, ingebouwde magnetronschap of zelfs een complete kippengrill. Daarnaast worden er regelmatig speciale uitvoeringen geproduceerd die volledig naar wens van de klant zijn ontworpen. Ook voor dit product behoort maatwerk zeker tot de mogelijkheden!

Kwaliteit
OVRI ontwikkelt en produceert bakwanden die optimale efficiency en kwaliteit op de werkvloer garanderen. En dat middels een even efficiënt productieproces, waardoor de prijs voor u aantrekkelijk blijft. Het consequent leveren van kwaliteit valt en staat met de kwaliteit van de materialen die worden verwerkt. Voor alle onderdelen wordt steevast gekozen voor het beste van het beste. Gastec heeft dit streven beloond door de frituurbakwanden te voorzien van het CE kwaliteitskeurmerk. De productie van Hakto bakwanden geschiedt op zeer hoog technisch niveau. De lasersnijder bijvoorbeeld is volledig computergestuurd en snijdt staalplaten met een precisie van 1/1000 mm. Daarnaast worden bepaalde onderdelen van de Hakto bakwanden niet meer gelast, maar (net als in de vliegtuigindustrie) volgens speciale technieken gelijmd. Zo zoeken de productontwikkelaars van OVRI voortdurend naar nieuwe technologische oplossingen en effectievere productiemethoden. 

Voor uw comfort en veiligheid
De gebruiker op de werkvloer speelt een belangrijke rol bij de vormgeving van de Hakto bakwanden. Dat ziet u bijvoorbeeld aan het onderpaneel dat terugvalt en zodoende meer bewegingsruimte en bedieningsgemak oplevert. Het werkblad bevindt zich op ideale werkhoogte en de regelthermostaten in de elektronische uitvoering zijn doelbewust op ooghoogte geplaatst. Bakwanden kunnen zowel links als rechts worden aangesloten op de benodigde voorzieningen. En ook als het gaat om schoonhouden, maakt OVRI het u zo gemakkelijk mogelijk.

Safety first
Onder dit motto zijn alle frituurbakwanden ontwikkeld en gebouwd volgens zeer strenge veiligheidseisen. Het CE keurmerk op de gasgestookte units biedt u hierbij een betrouwbare garantie. Elke frituurketel is voorzien van een aansluitpunt voor brandbeveiliging. Zodra de temperatuur van het vet boven een vaste ingestelde temperatuur komt, wordt automatisch de gastoevoer afgesloten. Een andere veiligheidsvoorziening vindt u terug in de aftaplades. Deze zijn voorzien van een vergrendeling waardoor de lades alleen verwijderd kunnen worden als de aftapkraan gesloten is.