Grootkeuken meubilair

Specialiteit van Ovri is het produceren van grootkeuken meubilair. Jarenlange ervaring vormt de basis voor kwalitatief hoogwaardige producten in de grootkeuken wereld. In tegenstelling tot veel andere producenten is Ovri nooit van het roestvast staal type 304 afgestapt. Ook in tijden waarin de prijs van rvs 304 ongekend hoog was wist Ovri door slim in te kopen toch betaalbare producten te leveren. Dit omdat kwaliteit voorop staat en Ovri haar klanten wil behoeden voor slechte ervaringen met alternatieve roestvast staal soorten.
Naast roestvast staal maakt Ovri gebruik van volkern. Dit hoogwaardige materiaal kenmerkt zich door de hoge stoot- en slijtvastheid. Door het gladde oppervlak is het goed te reinigen en volkern is waterbestendig. Meestal wordt de kleur wit toegepast in een grootkeuken, maar volkern is in heel veel kleuren en dessins leverbaar.

Ovri kent geen vaste maatvoeringen, deze worden door de klant bepaald. Ook eigen ideeën van klanten worden door Ovri vertaald naar een technische uitvoering. Hierbij kunt u denken aan uitsparingen, opklapbare bladen, oplossingen voor koks in een rolstoel, enz.
Daarnaast worden ook vaak specifieke wensen op het gebied van bijzonder gebruik op het bordje van Ovri gelegd. Bijvoorbeeld het inbouwen van apparatuur.

Een greep uit het grootkeuken assortiment van Ovri: 

Werktafels Schuifdeurkasten Wandrekken Afzuigkappen
Spoeltafels Draaideurkasten

Wandschappen

Wandkappen
Spoel- werktafels Servieskasten Spijlenrekken Eilandkappen
Debrasseertafels Wandkasten Pannenrekken Inductiekappen
Aanvoertafels Ladeblokken Magnetronschappen Condenskappen
Afvoertafels Regaalwagens Consoles Airboxen
Staande etagères Kooklijn onderstellen Bestekbakrekken Koven
Hangende etagères Vaatwas onderstellen Vaatw. korven rekken
Verwarmde etagères GN bak rekken