Buffetten

 

Buffetten is een van de speerpunten binnen het assortiment van Ovri. Elk buffet is uniek en samengesteld naar alle wensen van de opdrachtgever. Onze werkvoorbereiders denken samen met u aan alle mogelijkheden, wij adviseren u bij de indeling van uw buffet. Ervaringen uit het verleden delen wij graag met onze opdrachtgevers. Kleur, vorm en grootte: bijna niets is ons te gek! Wat wij altijd in acht nemen is functionaliteit, onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en natuurlijk een fraaie uitstraling. Dit zijn de punten waar al onze buffetten aan moeten voldoen! Wij bieden naast de maatwerkoplossingen twee standaardvarianten aan: Het high-end Euroline buffet en het Budgetline buffet. Bekijk ook onze reeds opgeleverde projecten.

Het Euroline buffet

Het Ovri Euroline buffet is modulair opgebouwd. Hierdoor kunnen wij een buffet creëren waarbij rekening kan worden gehouden met bijna al uw wensen. Het buffet kan uitgerust worden met alles wat nodig is, bijvoorbeeld:

 - Koelvitrines
 - Flessenbakken
 - Warmhoud vitrines
 - Bain-maries
 - Neutrale delen
 - Kassa unit
 - Hoek units
 - Borden lowerators
 - Diverse typen trayrails
 - Front verlichting
 - Inbouwapparatuur

De open onderbouw is vervaardigd uit geborsteld roestvast staal 304 en voorzien van een rvs tussenschap. De panelen aan de voorzijde van het buffet worden stijlvol onderbroken met rvs profielen. Voor de panelen wordt hoogwaardig stootvast volkern gebruikt en deze zijn leverbaar in een groot aantal kleuren en dessins. De lengte van de panelen wordt in overleg bepaald.

Het Euroline buffet wordt standaard uitgevoerd met een geborsteld roestvast stalen blad (304). Andere type bladen zoals graniet, composiet, caesarstone en corian zijn ook mogelijk.

Het Budgetline buffet

Het Budgetline buffet is eenvoudiger van opzet dan een Euroline buffet. In feite zijn het roestvast stalen werktafels welke rondom met volkern worden bekleed en welke voorzien worden van een trayrail. De panelen worden geschroefd en zijn daardoor niet afneembaar.

De volkern panelen zijn wel in vele kleuren en dessins leverbaar, waardoor de uitstraling van uw buffet volledig kan worden afgestemd op uw eigen huisstijl. Hierdoor lopen buffet en interieur naadloos in elkaar over.Zoals alles maakt Ovri ook de buffetten op aanvraag specifiek naar wens van de klant.